Млинці фаршировані сиром – 10 рецептів млинців з сирною начинкою

Не кожен рецепт млинців підходить для фарширування. Дуже популярні зараз тонкі дірчасті борошняні вироби, приготовлені як на молоці, воді так і заварні на кефірі.

На превеликий жаль, начиняти таку випічку незручно. Тому, сьогодні хочу поділитися з вами рецептами тесту, завдяки яким млинці будуть пружні, щільні. В той же час вони не повинні бути жорсткими або гумовими.

Сир — найпопулярніша начинка, варіантів фарширування досить багато. Його можна зробити солодким або солоним. Ну і про користь цього кисломолочного продукту, я думаю, знає кожен. Ділюся сьогодні цією чудовою підбіркою рецептів, дуже сподіваюся, ви знайдете серед них той, який стане одним з улюблених.

Загрузка...

Млинці фаршировані сиром — покроковий рецепт

Почнемо з самого звичайного класичного рецепту. Приготуємо заварні млинці на молоці і зробимо смачну сирну начинку.

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 0,5 л молока
  • 1/3 чайної ложки солі
  • 2 ст. ложки цукру
  • 330 гр борошна
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • 200 мл окропу

Для начинки:

  • 500 гр сиру
  • 2-5 ст. ложок цукру
  • 3-5 ст. ложок сметани
  • Ванілін за бажанням

Спосіб приготування: у глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль і розбиваємо інгредієнти міксером.

Виливаємо в яєчну суміш 250 мл молока кімнатної температури знову змішуємо, поступово починаємо додавати просіяне борошно.

Коли вся мука буде перемішана, виливаємо залишки молока і додаємо рослинне масло. Знову перемішуємо міксером всі інгредієнти. Завершальним етапом вливаємо склянку окропу, потім знову збиваємо тісто.

Міксер допоможе зробити тісто однорідним і без грудочок, а окріп додасть пружності млинців.

Залишаємо тісто настоятися протягом 15 хвилин.

Тим часом підготуємо начинку. Сир гарненько змішуємо зі сметаною і цукром за допомогою ложки.

Попередньо спробуйте сир. Якщо він кислуватий, то додайте побільше цукру.

Випікаємо млинці на розігрітій сковороді, попередньо змащену маслом. Обсмажуємо з двох сторін. Готову випічку змащуємо тонким шаром сметани. За бажанням трохи присипте цукром.

На край млинця викладаємо начинку, приблизно 1 ст. л з гіркою. Звертаємо його на конвертик.

Так само чинимо з іншими коржами.

Ласощі виходить дуже м’яким і ніжним.

Млинці фаршировані сиром та родзинками

Ще один рецепт солодких , ніжних млинчиків, тут ми додамо трохи родзинок. Ідеальні для сніданку, а так само чудовий десерт до чаю.

Інгредієнти:

  • 300 — 350 г борошна
  • 3 яйця
  • 500 мл молока
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 столові ложки рослинної олії.

Для начинки:

  • 500 г кисломолочного сиру
  • 1 — 2 жовтки
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка родзинок (20 г).

Спосіб приготування: розбиваємо в глибоку миску яйця, додаємо сіль і все збиваємо. З’єднуємо суміш з молоком, всипаємо цукор. Знову все перемішуємо.

Просіваємо борошно, перемішуємо інгредієнти ложкою, потім збиваємо міксером, розбиваючи грудочки.

У густе тісто вливаємо молоко, постійно помішуючи. Міксер повинен працювати майже на мінімальному режимі.

Домагаємося однорідної консистенції. У готове тісто додамо рослинного масла і розмішуєм. Залишаємо на 30 хвилин.

Для начинки підготуємо родзинки. Заллємо гарячою водою, щоб він розпарився. У яєць відокремте білок від жовтка, додайте в сир. Насипте в майбутню начинку цукор і трохи солі. Розмішуємо інгредієнти виделкою.

Спробуйте начинку на смак, за бажанням додайте солі або цукру.

Розпарений ізюм промийте і додайте в начинку, перемішайте.

Розігрійте сковороду з рослинним маслом (тільки для першого виробу), випікайте до рум’яності з двох сторін.

Випечені вироби змастіть невеликою кількістю вершкового масла. Готові млинчики начиняємо сиром, звертаємо в конверт і викладаємо на сковороду.

Ставимо посуд на вогонь, додаємо трохи олії.

Можна і обсмажити на вершковому маслі, але майте на увазі, що воно має властивість підгоряти

Обсмажуємо вироби до рум’яної хрусткої скоринки.

Подавати до столу найкраще зі сметаною або згущеним молоком.

Загрузка...

Млинці з сиром і сметаною в духовці

Не так давно мені попався рецепт фаршированих млинців, які потрібно не обсмажувати, а запікати в духовці. Чесно кажучи, моєму здивуванню не було меж…навіщо їх запікати ? Це до того ж досить довго. Але все-таки ризикнула. Можу сказати, що результат мене приємно порадував. Блюдо вийшли дуже ніжне, м’яке, ароматне. Ділюся рецептом з вами.

Інгредієнти:

  • 350 — 400 г молока
  • 4 яйця
  • 3 ст . л цукру
  • щіпка солі
  • 175 г борошна

Для начинки:

  • 50 г вершкового масла
  • 20 р цукрової пудри
  • 10 г ванільного цукру
  • щіпка солі
  • цедра половинки лимона
  • 3 яєчних жовтки
  • 250 г сиру 9 %
  • 150 г сметани
  • 30 р родзинок
  • 75 г білків
  • 50 г цукру

Для сметанною заливки:

  • 150 г сметани
  • 75 г молока
  • 2 яйця
  • 30 г цукру
  • 5 г ванільного цукру
  • щіпка солі

Спосіб приготування: приготуємо тісто. Для цього змішаємо 200 мл молоко з яйцями, цукром і сіллю.

Потім всыпем просіяне борошно, гарненько перемішуємо розбиваючи грудочки.

Поступово вливаємо молоко, що залишилося, розмішуємо до однорідності.

Тісто має бути не густим, навіть трохи рідкуватим, оскільки на цей рецепт потрібні тоненькі коржі.

Випікаємо млинці на розпеченій сковороді. Кількість коржів залежить від діаметра вашої сковороди. У даному рецепті їхніх 8 штук.

Підготуємо начинку. Збиваємо білки міксером, коли з’явиться біла піна додайте цукор і продовжуйте збивати до утворення м’яких піків.

В окремій мисці змішайте розм’якшене вершкове масло, цукрову пудру, цедру лимона. Також збиваємо міксером.

У збиту масляну суміш поступово додаємо жовтки і продовжуємо збивати.

Протріть через сито сир, змішайте його зі сметаною. Готову масу додайте до масляної суміші, акуратно перемішайте.

Потім частинами додайте збиті білки.

Останнім етапом додамо родзинки.

Якщо ви не любите ізюм, то виключіть його з інгредієнтів або замініть на будь-які горішки

Начинка готова, тому можемо поставити духовку розігріватися до 160 градусів. А тим часом загорнемо в млинці начинку. Випічку укладаємо внахлест в 2 ряди.

Рівномірно розподілимо сирну начинку по поверхні.

Ви можете фарширувати млинці будь-яким звичним для вас спосіб, наприклад згорнувши в трубочки або загорнувши конверт.

Звертаємо в один великий рулет. Розрізаємо його навпіл і викладаємо у форму для випікання.

Ставимо в духовку на 10 хвилин. Тим часом приготуємо сметанную заливку. Взобьем міксером сметану, молоко, яйця, цукор і сіль.

По закінченню часу дістаньте млинці з духовки, залийте їх приготованим соусом.

Ставимо в духовку на 30 хвилин. Готові рулетики розріжте на порційні шматочки і посипте цукровою пудрою.

Так само можете полити їх карамельним сиропом або шоколадом. Виходить дуже ніжний, повітряний десерт, який тане в роті.

Як приготувати фаршировані млинці з сиром і бананом

Хочете дізнатися, як зробити сирну начинку дуже ніжною? Просто додайте банани. Повірте, результат перевершить всі ваші очікування.

Інгредієнти:

  • борошно 170 г
  • молоко 500 мл
  • яйця 3 шт
  • цукор 30 г
  • олія рослинна 50 мл
  • сіль щіпка

Для начинки:

  • сир домашній 350 г
  • сметана 3 стіл. лож.
  • банани 2 шт
  • цукор 4 стіл. лож.

Спосіб приготування: Віночком збиваємо яйця, цукор і щіпку солі. Додаємо частину молока, перемішуємо.

Висипаємо всю муку. Продовжуємо заважати до однорідності, тісто має бути густим і без грудочок. Розбавляємо отриману суміш залишками молока.

Потім додаємо трохи олії. Залишаємо тісто на 20 хвилин. По закінченню часу випікаємо млинці.

Приготуємо начинку. Змішуємо цукор, сметану і сир, взобьем все міксером. Банани звільняємо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками, додаємо до сирної суміші.

На край випічки викладаємо 1 столову ложку начинки, складаємо всередину краю і загортаємо.

При бажанні можете додатково обсмажити млинці на маслі. Якщо боїтеся зайвих калорій, то залиште як є.

Банани дуже добре поєднуються з сиром, тому така начинка припаде до душі навіть самим вибагливим гурманам.

Млинці на кефірі з начинкою з сиру

Млинці на кефірі завжди виходять дуже ніжними. Випікати їх буває складно, особливо недосвідченим господаркам, оскільки ризик порвати великий. Що вже говорити про таких фарширування виробів. Тут прийде на виручку заварне тісто. Випічка виходить тонкою, але міцною.

Інгредієнти:

  • 250 мл кефіру (2,5%)
  • 1/3 ч. л. соди
  • 1 яйце
  • 150 гр борошна
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. цукру
  • 1/3 ч. л. солі
  • 125 мл крутого окропу

Для начинки:

  • сир 300 гр
  • родзинки 80 гр
  • цукор 3 ст. л.
  • 1 яйце
  • ванільний цукор 1 п.

Спосіб приготування: Додамо соду в кефір і добре розмішуєм. Яйце, сіль, цукор взобьем міксером. Вливаємо кефір тонким струменем, продовжуючи змішувати. Додамо просіяне борошно.

Неважливо збиваєте ви тісто міксером або спеціальним комбайном. Якщо тісто додавати по 1 столовій ложці ви уникнете утворення грудочок.

Збільшіть швидкість міксера, дуже повільно вливайте крутий окріп.

Додайте рослинне масло. Перемішайте тісто і починайте випікати млинці.

Змішайте всі необхідні інгредієнти для начинки. Тепер її можна загорнути.

Готові конвертики викладіть на сковороду змащену вершковим маслом.

Обсмажуйте з двох боків до утворення хрусткої золотистої скоринки.

Щоб прибрати зайвий жир, покладіть млинці на паперовий рушник на кілька хвилин. Подавайте готову страву зі сметаною і гарячим чаєм.

Гарбузове млинці з сирною начинкою

Випічка може бути і корисною. Особливо коли в ній поєднуються овочі і кисломолочні продукт. На смак чудово, а вже як красиво… Рекомендую цей рецепт.

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 300гр
  • Борошно — 200 гр
  • Молоко — 250 мл
  • Цукор — 2 ст. л
  • Масло рослинне для смаження

Для начинки:

  • Сир — 300 гр
  • Цукор за смаком (1-2 ст. л)
  • Сметана — 2.ст.л
  • Ванільний цукор — 1 пакет
  • Родзинки — 30 г

Спосіб приготування: Гарбуз нарізати на невеликі шматочки і відварити до напівготовності.

Тим часом підготуємо начинку. Додамо в сир цукор і сметану, добре перемішуємо. Потім потрібно покласти в сирну суміш родзинки і ванільний цукор. Розмішати, щоб ягоди рівномірно розподілилися в сирній масі.

Проварену гарбуз дістати з каструлі, дати трохи охолонути. Можете остудити її в холодній воді. Налити в гарбуз трохи молока, перебити блендером.

Долити ще трохи молока і додати цукор, перемішати.

Вбити в гарбузову суміш два яйця, збити блендером. Поступово додаємо борошно, розбиваючи грудочки.

Готовому тісту даємо постояти 20 хвилин, після чого можна випікати млинці.

Випічка виходить ніжна і яскрава, як сонечко

Рівномірно змащуємо готові коржі начинку і загортаємо в трубочку.

Наші смачні гарбузове млинці з сирною начинкою готові.

Як зробити млинці на сироватці фаршировані сиром

Рецепт досить простий і швидкий, як раз на той випадок, коли не хочеться сильно довго порається на кухні.

Інгредієнти:

  • Сироватка — 1.5 л
  • Сода — 1,5 ч. л
  • Яйце — 1 шт
  • Ванільний цукор — 1 пакет
  • Цукор за смаком
  • Сіль — 0, 5 ч. л
  • Борошно — 600 гр
  • Рослинна олія
  • Сир

Спосіб приготування: У сироватку кімнатної температури, додайте соду, розмішайте. Яйце зіб’ємо разом з сіллю і цукром.

Отриману суміш змішуємо з сироваткою. Додаємо борошно і замішуємо тісто.

Тісто не має бути дуже рідким, тому якщо потрібно, додайте ще борошна

Висипаємо ванільний цукор, залишаємо тісто на 30 хвилин. Тим часом підготуємо начинку. Сир змішаємо з цукром і гарненько розімніть. По закінченню часу додамо в тісто олію. Можна приступати до випікання.

На готову випічку викладаємо сирну начинку і звертаємо в рулет.

Перед подачею на стіл можна присипати випічку цукровою пудрою.

Млинчики з начинкою з сиру і зелені

Начинку з сиру можна зробити не тільки солодкою. Вона теж виходить дуже смачною і поживною.

Інгредієнти:

  • Борошно — 250 гр
  • Яйця — 3 шт
  • Молоко — 750-800 мл
  • Масло рослинне — 3 ст. л
  • Цукор — 2 ст. л
  • Сіль — 0,5 чл

Для начинки:

  • Сметана — 100 гр
  • Зелень — 50 гр
  • Сир — 500 гр
  • Сіль

Спосіб приготування: Розіб’ємо в миску яйця, додамо сіль і цукор.

Збиваємо інгредієнти до утворення пишної піни. Додаємо в яєчну суміш молоко і збиваємо до однорідності. Просіваємо половину борошна. Розмішуємо, щоб не було грудочок.

Знову додамо молоко, а потім решту борошна. У готове тісто вливаємо олію. Для начинки заздалегідь підготуйте зелень, промийте і обсушіть. Подрібніть зелень в блендері, потім додайте сметану, сир і сіль.

Перебити всі інгредієнти. На розпеченій сковороді обсмажте млинці з двох сторін.

Готові борошняні вироби фаршируємо сирною начинкою.

Млинці з сирною начинкою і червоною рибою

Ще один рецепт з несолодкої начинкою. Рулетики з червоною рибою не соромно і на святковий стіл подати.

Інгредієнти:

  • Борошно 160г
  • Молоко 400мл
  • Яйце 2шт
  • Рослинна олія 1ст.л
  • Сіль
  • Цукор
  • Розпушувач

Для начинки:

  • Сир або сирна маса 250г
  • Риба червона 200г
  • Кріп

Спосіб приготування: Яйця збити з невеликою кількістю цукру, додати трохи солі. Влити частина молока в яєчну суміш, розмішати. Додати частинами просіяне борошно і розпушувач. Вийшло густе тісто розвести її молоком до більш рідкої консистенції. На останньому етапі влити рослинне масло. Випікати млинці на розпеченій сковороді. Для начинки у сирну масу додати кріп або будь-яку іншу зелень, перемішати.

Зелень може бути як свіжа, так і засолена на зиму

Готовий млинець рівномірно промазуємо сирною масою на край і на середину викладаємо шматочки червоної риби.

Згортаємо рулет, також чинимо з залишилася випічкою. Рулетів дайте настоятися 30 хвилин, потім розріжте на невеликі порційні шматочки.

Чудова холодна закуска з сиром і червоною рибою порадує вас і ваших гостей.

Млинці з начинкою з сиру і родзинок в казанку — молдавське блюдо

Це чудове блюдо називається Мулі. Маленькі борошняні конвертики з сиром запікаються в духовці. Традиційно готуються в казанку, але нам підійде звичайна посуд для духовки. Так само в даному рецепті ми будемо використовувати спеціальну млинцеву борошно. Вона значно скорочує час приготування тіста, адже в ній зібрані всі необхідні інгредієнти. За бажанням ви можете завести тісто вашим звичним способом.

Інгредієнти:

  • Борошно блинная (пшенична суміш) — 500 гр
  • Вода — 900мл
  • Сир — 500 гр
  • Вершкове масло — 50 гр
  • Рослинна олія — 2 ст. л
  • 2 яйця
  • Родзинки промитий і просушений
  • Цукор — 1 склянка
  • Ванілін — 1 пакетик

Спосіб приготування: Млинці для даного рецепту потрібно приготувати на тип налисників, тобто ледь підсмаженими, майже блідими. Розбавляємо пшеничне суміш водою і добре перемішуємо. Додаємо рослинне масло, даємо тісту настоятися 15 хвилин.

Смажити на середньому вогні. Розігріваємо сковороду і випікаємо налисники з двох сторін сильно не підсмажуючи.

Займемося приготуванням начинки. Розтопити на сковороді вершкове масло, і обсмажимо на ньому родзинки, постійно помішуючи.

Родзинки буде готовий як тільки вбере в себе все масло. Сир гарненько розімніть виделкою. Всипаємо цукор, вводимо яйця, трохи ваніліну і додаємо родзинки. Всі інгредієнти змішуємо.

Родзинки можна замінити курагою або чорносливом

Форму, в якій будете випікати мулі змастіть рослинною олією. Готові млинці розрізаємо разом хрест на хрест, щоб вийшли четвертинки. На край четвертинки кладемо трохи сиру і складаємо трикутником в два рази.

Таким чином заповнюємо всі дно форми.

Зверху покладіть шматочки вершкового масла. При випіканні воно просочить тісто і мулі будуть танути в роті.

Слідом викладайте другий шар, і якщо залишаться ще млинці, то третій. Форму накриваємо фольгою, відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 20 хвилин.

Готові мулі подавайте зі сметаною і молоком.

Молдавські мулі — виключно десертне блюдо, воно ніколи не подається з солоними начинками.

Як бачите, млинці з сиром можуть бути прекрасним рішенням не тільки для звичайного сніданку. Це також прекрасний десерт, або вишукана закуска, яка може здивувати в свята ваших близьких і гостей. Може бути у вас є свій улюблений варіант приготування цієї страви?