Фаршировані крабові палички – рецепти з різними начинками

Хочете здивувати гостей оригінальної закускою і при цьому не стояти довго на кухні? Тоді варіант з фаршированими крабовими паличками для вас. Багато часу не займе, а варіантів начинки досить багато.

Напевно, найскладніший момент — це акуратно розгорнути паличку, щоб її не пошкодити. Як правильно вибрати якісний продукт, ми розглядали в статті про те, як приготувати салат з крабових паличок і кукурудзи, тому тут не будемо затримуватися на цьому моменті.

Для приготування цієї чудової закуски існує тільки одне головне правило! Обов’язково розморозьте палички перед приготуванням. Все інше буде залежати від вашої фантазії. Запропоновані нижче рецепти ви можете змінювати на свій смак, додати або прибрати який-небудь інгредієнт, якщо він вам не по душі. Імпровізуйте, творіть і готуйте із задоволенням!

Загрузка...

Фаршировані крабові палички з яйцем і сиром — рецепт з простою і смачною начинкою

Напевно, більш швидкого, а тим більше, бюджетного варіанту приготування закуски не знайти. А якщо при подачі прикрасити страву гілочками зелені, то вийде цілком святковий варіант, який можна подати і до урочистого застілля.

Інгредієнти:

  • 200 г крабових паличок
  • 100 г твердого сиру
  • 100 р майонезу
  • 2 відварених яйця
  • 1-2 зубчики часнику

Спосіб приготування: Зверніть увагу, що основний інгредієнт повинен володіти якісної шаруватою структурою, щоб ви могли безперешкодно їх розгорнути. Заморожений продукт бажано вийняти з морозилки за ніч до приготування, щоб він був кімнатної температури. Підготуємо начинку. На дрібній тертці натираємо яйця, сир і часник. Це можна робити відразу в одну тарілку.

Якщо ви любите гостреньке, то кількість часнику можна збільшити

Перемішайте начинку з майонезом до однорідної консистенції. Розгорніть крабові палички на аркуші.

Для того щоб зрозуміти добре чи розгорнеться продукт — натисніть на нього. Шари повинні бути добре видно. Якщо при розгортанні паличка розламується, покладіть її в теплу воду (приблизно 40 градусів) на 5-10 хвилин.

На край внутрішньої сторони викладаємо начинку і загортаємо лист.

Готові рулетики приберіть в холодильник на 2 години. Після цього наріжте закуску на порційні шматочки і надіньте їх на шпажки, або ж розділіть на 2 частини і виставте на тарілочку.

Пучки зелені додадуть закуски ошатний вигляд.

Крабові палички фаршировані сиром в клярі

Чудова гаряча закуска, особливо коли з запалі з жару. Апетитно тягнеться сир і рум’яний кляр нікого не залишить байдужим. Повірте, у вас попросять добавки.

Інгредієнти:

  • Упаковка паличок
  • Твердий сир 60 г
  • Рослинна олія

Кляр:

  • Молоко 100 мл
  • Яйця 1 шт
  • Борошно 100 г
  • Сіль
  • Перець

Спосіб приготування: сир наріжте невеликими брусочками. Крабові палички вийміть з упаковки і розгорніть. Шматочки сиру покладіть на внутрішню сторону і скрутіть в рулет.

Готуємо кляр. Для цього збиваємо яйце з сіллю, додаємо трохи молока, все ретельно перемішуємо вінчиком. Поступово додаємо борошно. Слідкуйте, щоб не було грудочок. Додайте меленого перцю за смаком або свої улюблені спеції. Кляр повинен мати консистенцію сметани. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Опускаємо палички в кляр і кладемо на сковорідку, обсмажуємо з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Якщо хочете, щоб кляр був хрустким, можете обваляти заготовки в панірувальних сухарях

Готову закуску покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру. Подати закуску можна на листі салату зі свіжими овочами.

Загрузка...

Як приготувати фаршировані крабові палички зі шпротами

Якщо ви готуєте легкий фуршет, то зверніть увагу на цей рецепт, оригінальна яскрава закуска з стирчать риб’ячими хвостиками напевно зацікавить ваших гостей, а може навіть стане фаворитом вечора.

Інгредієнти:

  • Крабові палички — 15 шт
  • Яйця — 3 шт
  • Шпроти — 15 шт
  • Плавлений сир — 90 гр
  • Майонез — 50 гр
  • Часник — 1-2 зубчики
  • Кріп — 2-3 гілочки
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування: Три великих яйця відварити в круту і очистити від шкаралупи і остудити. Крабові палички акуратно розгорнути, щоб не пошкодити цілісність. Плавлений сир натріть на дрібній тертці.

Пограйте зі смаком плавленого сиру, можете вибрати звичайний вершковий або з якимись добавками

Додайте до сиру подрібнені на тертці яйця. Порубаєте дрібно зелень і пропустіть через прес часник. Перемішайте інгредієнти з майонезом, додайте сіль і перець за смаком.

Розгорнутий крабовий пласт повністю змащуємо начинкою, з краю розміщуємо хвостик шпорты, згортаємо рулет.

Складіть закуску пірамідкою і прикрасьте зеленню.

До подачі на стіл тримати блюдо в холодильнику.

Закуска з крабових паличок «Монастирська ізба»

Дуже люблю цю закуску не тільки за швидке і просте приготування, але і за те, що вона дуже красиво оформляється. Апетитна, ситна, неймовірно смачна, на вашому столі вона не затримається надовго.

Інгредієнти:

  • Крабові палички — 12 штук
  • Помідор — 1 штука
  • Сир — 100 гр
  • Яйце — 1-2 штуки
  • Часник — 1-3 зубчики
  • Сіль, перець, зелень — за смаком
  • Майонез — за смаком

Спосіб приготування: Очищаємо палички від плівки і розгортаємо їх.

Підготуйте миску для начинки. Натріть сир на дрібній тертці, дуже дрібно наріжте помідор, часник пропустіть через прес, яйце подрібніть. З’єднайте інгредієнти, додайте спеції і подрібнену зелень. Змішайте все з майонезом.

Рівномірно розподіліть начинку по внутрішній поверхні розгорнутої палички, потім знову поверніть.

Викладіть начинені заготовки у формі пірамідки, промазуючи кожен шар майонезом.

Готову «хату» прикрасьте тертим сиром або яйцем

Крабові палички фаршировані печінкою тріски — дуже смачний рецепт

Крабові рулетики з печінкою тріски виразно зможу порадувати вас своїм смаком. Завдяки вмісту рису і яєць ця закуска стає досить ситної.

Інгредієнти:

  • Печінка тріски 230 гр.
  • Рис сирої 3/4 склянки
  • Яйце 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Майонез
  • Сіль,чорний мелений перець за смаком
  • Крабові палички — упаковка

Спосіб приготування: Рис відварюємо до готовності. Цибулю дрібно поріжемо. Для того, щоб він не давав сильної гіркоти в салаті обдадим окропом. Відварені яйця необхідно дрібно нарізати. Змішуємо підготовлені інгредієнти з печінкою тріски. Солимо і перчимо до смаку, додаємо дрібно нарізану зелень і заправляємо майонезом.

Викладаємо начинку на розгорнуту крабову паличку до середини, розрівнюємо і згортаємо її в рулет.

Розрізаємо на порційні шматочки і викладаємо на тарілку.

Закуска готова.

Фаршировані крабові палички сирною начинкою з часником

Незважаючи на досить дивне поєднання закуска виходить дуже оригінальною і цікавою. Огірок надає свіжості, часник — пікантності, а сирок — ситності. Здивуйте своїх близьких.

Інгредієнти:

  • Крабові палички
  • Сир
  • Зелень кропу
  • Свіжий огірок
  • Зубчик часнику
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування: Огірок натираємо на крупній тертці, подрібнюємо на дрібній тертці часник, дрібно рубаємо зелень. Підготовлені інгредієнти змішуємо з сиром, солимо і перчимо за смаком.

Фаршируємо крабові палички, попередньо їх розгорнувши. Начинку викладаємо щільним шаром на край і згортаємо рулет.

Готові палички розрізаємо навпіл і нанизуємо на зубочистку.

Варіантів начинки для цієї закуски — хоч відбавляй. У даній статті представлені лише деякі з можливих. А як же такі чудові інгредієнти, як кукурудза, гриби або наприклад червона риба або консервована риба? Можливо, ви придумаєте якусь свій чудовий рецепт?

Приємного апетиту.