Актинол-мемантин для дитини 4,5 років – чи варто давати

Добрий день. Моєму синові 4,5 року. Ми ходимо в логопедичний садок, т. к. у нас поставлений діагноз затримка мовного розвитку і гіперактивність. Балі на прийомі у психіатра, де нам призначили актинол-мемантин 0,01 по 1/2таблетки 2 рази в день, курс 1 місяць. Почитала відгуки і засумнівалася в необхідності застосування. Підкажіть по своєму досвіду, варто приймати даний препарат чи можна обмежиться пантогамом?

Загрузка...

Відповідь

Доброго дня! Якщо вашій дитині призначили акатинол-мемантин, то ви, швидше за все вже брали або приймаєте пантогам або інший ноотроп. Акатинол-мемантин використовується в основному в комплексній терапії, коли попередні препарати не дали видимого ефекту. А так як Вашій дитині 4,5 роки і в нього досі проблеми з мовленням, то терапію Вам посилили, щоб до шкільного віку Ваш син зміг наздогнати однолітків в мовному розвитку.

Не варто боятися приймати цей препарат, тим більше вам для початку призначили маленьку дозування. При будь-які підозрілі зміни в стані дитини припиніть давати препарат і повідомте про це вашому невролога.